Baterie NiMh

Slevy

Baterie NiMh 

Nikl-metal hydridové akumulátorové články, zkráceně NiMH baterie. V současné době se jedná o jeden z nejpoužívanějších typů dobíjecích baterií. Ve srovnání  podobnou NiCd baterií má  NiMH baterie přibližně dvojnásobnou kapacitu. Její  napětí je 1.2V, které je dostatečné pro většinu elektrických přístrojů. Nevýhodou nabíjecí NiMH baterie je dosti velká úroveň samovybíjení – asi 15-30 % za měsíc při pokojové teplotě. Toto platí hlavně pro nabíjecí baterie s vysokou kapacitou.

Podkategorie

  • 9V baterie nabíjecí

    Nabíjecí baterie 9V NiMH použijete v drobných přístrojích v domácnosti jako jsou třeba budíky, hodiny, dálkové ovladače, detektory a další. Dobíjecí baterie přes svoji trochu vyšší nákupní cenu s každým dalším dobitím šetří Vaši peněženku. V naší nabidce naleznete nabíjecí 9V baterie pouze od osvědčených dodavatelů. Určitě si vyberete i Vy.

  • AA baterie nabíjecí

    Nabíjecí baterie NiMH formátu AA jsou jedny z nejvíce využívaných baterií v drobných přístrojích v domácnosti jako jsou třeba budíky, hodiny, dálkové ovladače a další. Dobíjecí baterie se prodávají buď jednotlivě nebo v cenově zvýhodněných sadách, kde nejlépe vychází 4ks nabíjecích NiMH baterií. Vyrábí se v různých kapacitách a v dnešní již není zvláštností i dobíjecí baterie s kapacitou blížící se 3000mAh.

  • AAA baterie nabíjecí

    Nabíjecí baterie NiMH formátu AAA jsou jedny z nejvíce využívaných baterií v drobné elektronice v domácnosti jako jsou třeba budíky, hodiny, dálkové ovladače, senzory a další. Nabíjecí baterie se prodávají buď jednotlivě nebo v cenově zvýhodněných sadách, kde nejlépe vychází 4ks dobíjecích NiMH baterií. Vyrábí se v různých kapacitách a v dnešní již není zvláštností i dobíjecí baterie s kapacitou kolem 1300mAh.

  • C baterie nabíjecí
  • D baterie nabíjecí
na stránku
Zobrazeno 21 – 40 z 40 položek
Zobrazeno 21 – 40 z 40 položek