Audio video

Slevy

Audio video 

Mezi oblíbené elektro, které nabízíme, se nepochybně řadí různá audio a video zařízení. U nás si můžete vybrat třeba domácí kino, Blue-ray přehrávače, gramofony, mikrofony, hifi a mnoho dalších přístrojů moderní doby. Budete s nimi moci relaxovat při posledu hudby, nebo sledovat další média. Zvolte si do své moderní domácností audio a video přístroje, které budou dobře kompatibilní s dalším vybavením, ale také s nábytkem. Jen tak dosáhnete naprosto dokonalého souladu v interiéru.

Podkategorie

  • AV přijímače a zesilovače

    AV přijímače a zesilovače zvýší váš komfort a umožní vám užívat si multimédia bez zábran. V této kategorii najdete například zesilovače do automobilu, přijímače signálů, ale také třeba mixážní pult pro DJ. Zvolte si přijímače televizních kanálů různých počtů. Zde nabízíme špičkovou techniku moderní doby, AV přijímače a zesilovače do stylové domácnosti. Tak se postarejte o to, aby byla ta Vaše domácnost také chytřejší.

  • Blu-ray

    Blue-ray přehrávače vám umožní sledování filmů v té nejvyšší kvalitě. Zajistěte si ten nejlepší obraz, ale také zvuk a užívejte si kvalitu, díky níž bude prožitek intenzivnější. Ať už se rádi díváte na napínavé akční filmy, nebo máte raději komedii, blue-ray technologie dovolí skutečné zázraky. Chcete učinit svou domácnost chytřejší a komfortnější? Moderní blue-ray přehrávače by ve vaší výbavě neměly chybět. Tato kategorie je určena pro skutečné fajnšmekry, kteří jdou ruku v ruce s moderními technologiemi.

  • Digitální diktafony/záznamníky

    Digitální diktafony a záznamníky dnes zažívají boom nejen u novinářů. Mohou být i vaší hračkou, s níž můžete nahrávat v podstatě cokoliv. Digitální diktafon splní svou funkci i v těch nejnáročnějších podmínkách, je to ergonomické zařízení. V této sekci se zaměřujeme na nabídku diktafonů a záznamníků v moderním provedení a s různými paměťovými kapacitami. Kupříkladu si tak můžete vybrat záznamník s kapacitou 4 GB nebo 8 GB.

  • DVB-T přijímače

    Vyberte si DVB-T přijímač pro multimediální systém. V této sekci najdete například přehrávače HD, které dovolí přehrávání nejrůznějších formátů. Moderní DVB-T přijímače a přehrávače jsou vysoce sofistikovanými elektronickými zařízeními, díky kterým se rozhodně nudit nebudete. U některých z modelů je možné nahrávat různé televizní pořady na USB disk ve velmi dobré kvalitě. Obsluha DVB-T přijímačů z naší nabídky není náročná, vše je intuitivní.

  • Gramofony

    Moderní gramofony dnes vypadají sice podobně, jako ty klasické, ale často nabízí mnohem více funkcí. V této kategorii si můžete vybrat gramofon v moderním provedení, který ale bude připomínat staré časy. A co je velmi důležité, zajistí tu nejvyšší kvalitu zvuku. Naše moderní gramofony dokážou přehrávat vinylové desky a klidně k nim můžete připojit USB. Pokud máte rádi nostalgii a klasiku, pak si vyberte gramofon, co se stane i stylovým doplňkem obývacího pokoje.

  • Mikrofony

    Mikrofony mohou vypadat různě, což dokazuje tato naše kategorie. Najdete zde jak mikrofony na stůl, tak také mikrofony do ruky a další typy. A k jakým účelů můžete naše mikrofony využívat? Samozřejmě k interpretaci hudby, ale také k jejímu nahrávání, nebo k přednesu mluveného slova. Moderní mikrofony můžete používat k počítačové komunikaci a k natáčení vlastních videí a streamů.

  • MP3/MP4/MP5

    Mezi moderní formáty pro přehrávání zvuku se dnes řadí MP3, MP4 a MP5. Zde najdete nejen klasické přehrávače MP3 do kapsy, ale také další typy, například MP3 do automobilu. Na vás bude jen vybrat vhodný model, který vám zprostředkuje ten nejlepší zážitek z poslechu. Na současných MP3, MP4 i MP5 přehrávačích si můžete pustit nejen oblíbený žánr hudby, ale také například audioknihu. Zvolte si sofistikované zařízení se sluchátky a hudbu si budete moci pustit v podstatě kdekoliv.

  • Multimediální centra

    Snažíte se o to, aby i vaše domácnost byla mnohem chytřejší? Můžete ji vylepšit o multimediální centrum, které umožní naprosto dokonalou kontrolu vašich systémů pro přehrávání hudby i zvuku. Naše multimediální centra mají různé funkce, a dokonce jsou vhodné i pro hráče. Zvolte si herní multimediální centrum a o zábavu celé rodiny bude postaráno. Nabízíme vysoce moderní multimediální centra různých kapacit a výkonů, vyberou si všichni.

  • Přehrávače a rekordéry

    Představujeme velmi moderní přehrávače a rekordéry, díky nimž bude radost z multimédií ještě větší. Učiňte svou domácnost modernější a chytřejší. Naše přehrávače a rekordéry podporují nejrůznější formáty, které jsou v současnosti nejvíce oblíbené. Zde nabízené přehrávače jsou stylové a kompaktní, takže se stanou sofistikovaným doplňkem do domácnosti, za který se nebudete muset stydět. Své místo si najde u televizoru, ale také například u velkého monitoru.

  • Přenosné přehrávače a rádia

    Přenosné přehrávače a rádia si můžete přibalit na cesty. Skvěle se osvědčí při dovolené, ale také například na studentské koleji. Výhodou takových přenosných přehrávačů je zcela jistě menší velikost, takže se vám vejdou bez potíží do kapsy nebo menšího zavazadla. Díky přenosnému rádiu či přehrávači si budete moci poslechnout svou oblíbenou hudbu kdykoliv a kdekoliv. V této kategorii najdete různé formy takových přehrávačů, které se dají postavit na stůl a jinak stabilizovat.

  • Příslušenství

    Tato kategorie nabízí příslušenství pro audio a video. To znamená, že zde najdete vše od různých měničů a adaptérů, až po kabely a šňůry. Pokud potřebujete propojit určitá elektro zařízení, vyberte ten správný kabel s vhodnou koncovkou, pokud si chcete zvýšit komfort, využijte některý z našich dálkových ovladačů. Zde si můžete pořídit kvalitní příslušenství audio a video za skvělé ceny. Nabízíme také držáky pro moderní televizory s plochými obrazovkami.

  • Reprosoustavy

    V této kategorii naleznete kvalitní reprosoustavy, ale také subwoofery nebo různé příslušenství k repro. Nechybí repro soustavy pro domácí kino či ve stereo provedení. Naše reprosoustavy budou znamenat tu nejlepší kvalitu poslechu a zlepší váš prožitek. Skvěle zdůrazní basy i vyšší tóny, čistota zvuku pak bude vskutku překvapivá. Záleží jenom na vás, jestli si sestavíte domácí multimediální centrum, které vás dokonale uspokojí a pobaví.

  • Sluchátka

    Sluchátka jsou výborným vynálezem, který umožňuje každý den milionům lidí, poslouchat svou oblíbenou hudbu. Díky sluchátkům nebudete nikoho obtěžovat a užívat si hudební vyžití za každých podmínek. Vezměte si sluchátka s přehrávačem k práci nebo do dopravního prostředku. Nabízíme sluchátka peckové i klasická, různá provedení se také hodí k různým outfitům. Buďte styloví a hudbu poslouchejte sofistikovaně a dle nejnovějších trendů. 

na stránku
Zobrazeno 1 – 20 z 2088 položek
Zobrazeno 1 – 20 z 2088 položek