Počítačové příslušenství

Slevy

Počítačové příslušenství 

Můžeme Vám nabídnout širokou škálu počítačového příslušenství. Je váš notebook stále připojený na nabíječku, můžeme pomoci při výběru nové baterie do vašeho notebooku. Nebaví Vás zadávat zboží do počítače ručně? To pro nás také není problém při velkém výběru čteček čárových kódu. Pokud Vám dosluhuje Váš gamepad v této kategorii naleznete nový. Dále různé druhy kabelů, adaptérů, konektorů, externích disků, držáků,stojanů, také na Vaše vymazlené notebooky brašny, pouzdra a nejen pro ně. Můžete využít v této nabídce i prostorné kufry na dovolenou.

Podkategorie

  • CD, DVD, Blue-Ray média

    V této kategorii nakoupíte CD, DVD a Blu-Ray média. No a samozřejmě také pouzdra, obaly a krabičky, aby je bylo jak přepravovat a ukládat, aniž by došlo k jejich poškození. Naleznete zde i dnes již téměř historické diskety 3,5" do floppy jednotek a VHS videokazety a jejich novější kolegy mini DV kazety. Profesionálové zde najdou zálohovací data catridge a nesmíme zapomenout ani na čistící CD, DVD a Blu-Ray přehrávače.

  • Čtečky čarového kódu

    Pro Váš sklad nebo prodejnu bude čtečka čárového kódu určitě platným pomocníkem. Urychluje práci při přebírání zboží na sklad i při jeho následném výdeji. Investice do čtečky čárového kódu se Vám tak brzy vrátí ušetřeným časem i podstatným snížením chyb při práci se zbožím

  • Čtečky paměťových karet

    Pokud Váš počítač není vybaven čtečkou paměťových karet, určitě si zde vyberete. Můžete volit mezi přenosnými externími čtečkami, které jsou určeny do USB portu a nebo zvolit interní čtečku, která ve většině případů umí více formátů, ale je nutná její montáž do počítače. Doporučujeme zvolit takovou, která má slot na SD kartu a zároveň i microSD karty, které se velmi často používají v mobilních telefonech.

  • Ergonomické pomůcky

    Pokud pracujete denně několik hodin na počítači, je pro Vás používání ergonomických pomůcek přímo nezbytností. Ať již se jedná o polohovatelné podložky pod nohy nebo ergonomická křesla, které ocení nejen počítačoví hráči, jste zde správně. Investice do správné ergonomické pomůcky se vždy vyplatí.

  • Externí mechaniky CD a DVD

    V této kategorii naleznete externí CD a DVD mechaniky. V dnešní době potřeba namontované mechaniky přímo v počítači stále více klesá. Proto je ekonomicky výhodnější si pořídit externí CD a DVD mechaniku, kterou pak můžete v případě potřeby použít i u více počítačů. Nejedná se o mechaniky pouze se čtecí funkcí, ale i externí CD a DVD vypalovací mechaniky. V našem eshopu můžete zakoupit i CD a DVD média za výhodné ceny.

  • Flash disky

    Kdo by v dnešní době neměl doma aspoň jeden flash disk? Pro své malé rozměry se hodí na zálohování a přenášení dat mezi počítači a notebooky. V naší nabídce naleznete flash disky nejen pro základní rozhraní USB 2.0. ale i rychlejší USB flash disky 3.0 a 3.1. I když třeba ve vašem PC rozhraní USB 3.0 a 3.1 momentálně nemáte, vyplatí se zakoupit flash disky, které jej podporují. Nemusíte se bát, jsou zpětně kompatibilní i se starším, ale stále ještě velmi rozšířeným USB 2.0.

  • Externí pevné disky

    Externí pevné disky můžete použít buď jako přídavné k Vašemu počítači, když stávající kapacita vnitřního disku již nedostačuje a nebo pro přenos dat jako jsou fotografie, hudba nebo videa. Záloha umístěná na disku Vám také může zachránit kůži v případě havárie Vašeho počítače nebo notebooku. Stačí si jen zvolit optimální velikost (kapacitu) a zda chcete připojení pomocí USB 2.0 nebo USB 3.0. Nebo si trochu připlaťte a kupte si rovnou externí pevný disk s podporou wifi.

  • Herní příslušenství

    V této sekci herního příslušenství naleznete vše, co potřebujete pro skvělý herní zážitek i velká vítězství. S našimi volanty můžete začít kralovat na okruzích F1. Joystick bude nenahraditelným nejen  pomocníkem při zuřivých leteckých soubojích a s gamepady rozstřílíte, přeskočíte, předjedete, přeletíte... zkrátka zvítězíte nad sebelepším protivníkem (ještě je potřeba trochu toho štěstíčka :-). Tak se nebojte ponořit do virtuálního světa a zahrát si své oblíbené hry.

  • Kamery

    Pokud hledáte IP kameru pro sledování prostoru nebo webovou kameru pro video hovory a Skype, určitě se pozorně podívejte do naší nabídky. Jsou v ní desítky kamer od těch nejběžnějších za nízké ceny až po ty profesionální. Jeden pohled řekne více než tisíc slov, tak pokud kameru ještě nemáte, určitě nad jejím nákupem u nás zauvažujte.

  • Kabely, adaptéry a konektory

    Teď se opravdu pohodlně posaďte, protože naše nabídka různých kabelů, konektorů a adaptérů je opravdu široká. Najdete u nás HDMI kabely, VGA kabely a adaptéry, kabely k HDD. Stranou nezůstává ani materiál pro počítačové sítě a napájecí kabely 230V. Vyřešit problém s připojením Vám pomůžou redukce, přechody a rozdvojky.

  • Klávesnice a myši

    Myš a klávesnice patří mezi nejdůležitější počítačové příslušenství sloužící k ovládání počítače.  Jejich dobrá volba výrazně ovlivňuje kvalitu  práce s PC nebo notebookem. Ať již preferujete bezdrátové nebo drátové verze, u nás si vždy vyberete.  Nepřehlédněte také zvýhodněné sady v sekci set bezdrátové klávesnice a myši. Pokud hledáte myš a klávesnici pro běžnou práci nebo třeba hraní her, jste zde správně.

  • Paměťové karty

    Nejpoužívanější paměťové karty jsou v dnešní době SD, SDHC a microSD a microSDHC. V naší nabídce naleznete ale i paměťovou kartu typu MMC, SDXC, CF a další. Stačí si jen vybrat kapacitu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Můžete je využít ve fotoaparátu, tabletu, kameře a zejména se hodí paměťová karta do mobilu pro rozšíření místa na ukládání Vašich fotek, videí a mp3 písniček.

  • Převodníky, přepínače datových..

    V této kategorii naleznete převodníky a také přepínače datových signálů. Vše je přehledně řazeno do podkategorií, které Vám umožní vybrat si ten převodník nebo přepínač, který právě potřebujete.

  • Reproduktory, sluchátka,..

    Společným jmenovatelem této kategorie je zvuk a naleznete v ní reproduktory, sluchátka a mikrofony. Můžete si vybrat ze široké nabídky reproduktorů, které je dělené do přehledných podkategorií podle toho, zda mají subwoofer a kolik mají reproduktorů. V poslední době jednou z nejnavštěvovanějších kategorií bluetooth reproduktory pro mobilní telefony, smartphony a tablety.

  • Rozšiřující karty, adaptéry
  • Sady nářadí, testery
  • Síťové prvky
  • Univerzální čističe HW
  • USB produkty a příslušenství
  • Zpracování audio/video
  • Záložní zdroje UPS, přepěťové..
na stránku
Zobrazeno 7581 – 7600 z 10661 položek
Zobrazeno 7581 – 7600 z 10661 položek