BD-R Blu-ray

Nejprodávanější produkty

Slevy

VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, printable, spindle 50 ks

Sleva! VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, printable, spindle 50 ks Zobrazit větší

481663

Nový produkt

Přehled
Disky Blu-ray byly navrženy pro vysoké rozlišení. Díky velké kapacitě lze disky Blu-ray použít k nahrávání, ukládání a přehrávání velkých videosouborů a audiosouborů s vysokým rozlišením. Disky Blu-ray Verbatim jsou kompatibilní s nejnovějšími př

Více informací

10 ks

Skladem

1 201 Kč s DPH

-9%

1 320 Kč s DPH

Přehled
Disky Blu-ray byly navrženy pro vysoké rozlišení. Díky velké kapacitě lze disky Blu-ray použít k nahrávání, ukládání a přehrávání velkých videosouborů a audiosouborů s vysokým rozlišením. Disky Blu-ray Verbatim jsou kompatibilní s nejnovějšími přehrávači a vypalovačkami Blu-ray od předních výrobců. Společnost Verbatim s 50letými zkušenostmi navíc na své disky Blu-ray poskytuje omezenou doživotní záruku a vy tak můžete být klidní, protože víte, že naší technologii můžete důvěřovat.

Vysoká kapacita
Díky kapacitě nejméně pětkrát větší než u DVD jsou disky BD-R (25 GB) vynikající pro ukládání domácího videa v HD, velkých souborů fotografií a hudby. Pokud potřebujete vyšší kapacitu, pak můžete využít disky BD-R DL (50 GB) či BD-R XL (100 GB), které jsou ideální pro ukládání všeho, co potřebujete, bez nutnosti použít více disků. Disky BD-RE umožňují nahrát data a pak je až tisíckrát přepsat!

Rychlý záznam
Disky Blu-ray Verbatim nabízejí třikrát rychlejší záznam než DVD. Disky Blu-ray 6× nabízejí záznam rychlostí až 216 Mbps, 4× až 144 Mbps a 2× až 72 Mbps. Je tak možný rychlý, ale stabilní záznam.

Dlouhá životnost
Optické disky jsou ideálním řešením archivace. Jsou odolné vůči prachu a vodě a odolávají změnám teploty a vlhkosti. Není třeba se bát ztráty cenných souborů, až se porouchá pevný disk či flash disk USB – vše bude v bezpečí na discích Blu-ray.

Ochrana proti poškrábání HardCoat
Disky Blu-ray Verbatim mají ochranu proti poškrábání HardCoat, která chrání proti otiskům prstů a nánosům prachu, což snižuje počet chyb při záznamu či přehrávání.

Přizpůsobte si disk – široká plocha pro potisk
Disky Verbatim s možností potisku mají speciální povrch pro použití inkoustové tiskárny. Tyto disky umožňují natisknout na celý povrch disku naprosto cokoli.

Podrobnosti o produktu
Kapacita: 25GB
Rychlosted: 6x
Baleni: 50 Pack Spindle
Povrch disku: široká plocha pro potisk inkoustem
Oblast tisku: 22–118 mm

Tento disk splňuje specifikaci BD-R verze 1.3.

14 dalších produktů ve stejné kategorii: