Chytré hodinky, chytré náramky

Nejprodávanější produkty

Slevy

UMAX U-Band P2 Black

Sleva! UMAX U-Band P2 Black Zobrazit větší

2120070

Nový produkt

Technická podpora na tel. 800 118 629
Designově povedené chytré hodinky Umax U-Band P2, představující nový trend v oblasti nositelné elektroniky, zaujmou zejména nápaditým designem v kovovém těle, odolným sklem Gorilla Glass, skvělými funkcemi a velkým

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

630 Kč s DPH

-9%

692 Kč s DPH

Technická podpora na tel. 800 118 629

Designově povedené chytré hodinky Umax U-Band P2, představující nový trend v oblasti nositelné elektroniky, zaujmou zejména nápaditým designem v kovovém těle, odolným sklem Gorilla Glass, skvělými funkcemi a velkým barevným displejem viditelným na slunci. Odolná konstrukce, voděodolnost, krokoměr, snadná výměna řemínků i senzor tepové frekvence předurčují tento model nejen pro každodenní nošení, ale bude pro vás také skvělým parťákem při různých druzích sportu.

Měření tepové frekvence 24 hodin

U-Band P2 měří v malých intervalech 24 hodin denně tepovou frekvenci díky fotoelektrickému senzoru v kombinaci s propracovaným a přesný algoritmem a poskytuje tak přesné údaje o kontinuální tepové frekvenci, abyste měli informace o rozsahu tepové frekvence během dne a během cvičení.

Sportovní aktivity

Náramek také nabízí měření časově omezené konkrétní aktivity (na výběr 14 druhů sportu) jako je cvičení, běh, jízda na kole, plavání badminton, basketbal a další. Výsledky aktivity lze zobrazit v aplikaci na telefonu.

Měření pohybových aktivit během dne

Ať jste kdekoli, vestavěný senzor zaznamenává kroky, vzdálenost, čas aktivit a spálené kalorie. Pokud si nastavíte funkci upozornění na dlouhé sezení, náramek vás na to včas upozorní svými vibracemi.

Automatické měření kvality spánku

U-Band P2 automaticky rozpozná váš stav spánku, včetně stupně spánku a doby, po kterou jste byli vzhůru. Po synchronizaci dat s mobilní aplikací může uživatel zkontrolovat on-line graf ukazující trend spánku, a nastavit tichý alarm, který vás tiše probudí do nového dne.

Notifikace z aplikací na telefonu

V aplikaci si můžete nastavit, která upozornění chcete dostávat na náramku a také zvolit typ vibrací pro jednotlivá upozornění. Při příchozím hovoru začne U-Band P2 tiše vibrovat a zobrazí jméno volajícího nebo číslo volajícího, pokud je telefon v dosahu náramku (do 6-10 metrů). Nezmeškáte tak žádný důležitý hovor. Uživatel může ovládat chytrý telefon pro pořízené fotky stisknutím tlačítka na náramku nebo otočením zápěstí.

Jednoduchá a přehledná aplikace v češtině

Aplikace pro synchronizaci dat s náramkem je velmi přehledná a snadno se ovládá. Nabízí veškeré přehledy aktivit během dnů, týdnů i měsíců. Uživatel si může nastavit denní cíl počtu kroků a spánku, nastavit dobu nečinnosti, po které jej náramek upozorní vibrací. Užitečné je i nastavení alarmů na určitou hodinu.

Model:
Umax U-Band P2 Black

Barva:
Černá

Chip a sensor:
Nordic nRF52840
Silicon labs1142

Vibrace :
Ano

Displej :
1,3" barevný dotykový IPS
240x240 bodů

Ovládání:
pohybem, dotykem, tlačítky

Bluetooth:
Bluetooth 4.2

Dosah Bluetooth:
6-10 m

Rozměry :
délka pásku 250mm

Hmotnost:
38g

Baterie:
210mAh

Provoz na baterii:
7-10 dní

Doba nabíjení :
100-150 minut

Nabíjení:
USB kabel + nabíjecí základna

Odolnost proti vodě:
ATM5 (plavání, rybaření a další činnosti na vodní hladině)
Není vhodné pro potápění.

Aplikace:
Veryfit PRO

Operační systém pro aplikaci:
iOS 8.0 a vyšší, Android 4.3 a vyšší (Bluetooth 4.0 a vyšší)

30 dalších produktů ve stejné kategorii: