Chytré hodinky, chytré náramky

Nejprodávanější produkty

Garmin Venu® 2S, nerezová luneta Silver, pouzdro Mist Grey, silikonový řemínek

Sleva! Garmin Venu® 2S, nerezová luneta Silver, pouzdro Mist Grey, silikonový řemínek Zobrazit větší

581474

Nový produkt

MYSL A TĚLO – PROPOJENO GARMINEM
Když žijete zdravě, žije se vám lépe. Decentní chytré GPS hodinky nabízejí pokročilé funkce monitorování zdraví a kondice a pomůžou vám lépe porozumět tomu, co se odehrává uvnitř vašeho těla.
PRO CELODENNÍ POUŽÍVÁNÍ
d

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

10 727 Kč s DPH

-9%

11 788 Kč s DPH

MYSL A TĚLO – PROPOJENO GARMINEM
Když žijete zdravě, žije se vám lépe. Decentní chytré GPS hodinky nabízejí pokročilé funkce monitorování zdraví a kondice a pomůžou vám lépe porozumět tomu, co se odehrává uvnitř vašeho těla.

PRO CELODENNÍ POUŽÍVÁNÍ
displej AMOLED je perfektně čitelný i na přímém slunci. Lze jej nastavit také na trvale aktivní režim, takže displej bude vždy zobrazovat.

IDEÁLNÍ PRO AKTIVNÍ ŽIVOTNÍ STYL
Stylové zpracování z odolných materiálů – odolné sklo Corning® Gorilla® Glass 3, elegantní nerezová luneta a pohodlný silikonový řemínek.

FUNKCE HEALTH SNAPSHOT™
Zaznamenejte dvouminutovou aktivitu a dozvíte se klíčové statistiky, jako je srdeční tep2, variabilita srdečního tepu, okysličení krve3, dýchání nebo stres. Potom na svém kompatibilním smartphonem vytvořte pomocí aplikace Garmin Connect™ zprávu s těmito statistikami, kterou můžete sdílet.

FUNKCE BODY BATTERY™
Sledujte úroveň energie svého těla během dne, abyste si vhodně naplánovali aktivity i odpočinek.

PULZNÍ OXYMETR
Pomocí snímače Pulse Ox3 můžete ověřit nasycení krve kyslíkem kdykoliv během dne – nebo také v průběhu spánku. Díky tomu zjistíte, jak dobře vaše tělo vstřebává kyslík.

SLEDOVÁNÍ MÍRY STRESU
Zjistěte, jestli se váš den nese v duchu klidu, vyrovnanosti nebo stresu. Připomenutí odpočinku vás dokonce vybídne ke krátkému dechovému cvičení, když hodinky zjistí, že jste ve stresu.

SLEDOVÁNÍ ZDRAVÍ ŽEN
Aplikaci Garmin Connect můžete použít pro sledování menstruačního cyklu nebo průběhu těhotenství. Zaznamenávejte příznaky, získejte tipy pro cvičení a výživu a další výhody. S aplikací sledování zdraví žen můžete dokonce zobrazovat a zapisovat podrobnosti přímo na zápěstí.

PITNÝ REŽIM
Zaznamenávejte si svůj denní příjem kapalin, abyste nezanedbávali pitný režim. Můžete si dokonce nastavit automatický cíl pro příjem kapalin, který se odvíjí podle toho, jak moc se během aktivit potíte.....

Obsah balení:
Venu 2S
Nabíjecí / datový kabel
Dokumentace

30 dalších produktů ve stejné kategorii: