Laserová myš

Nejprodávanější produkty

Dell laserová drátová myš MS3220 titanově šedá

Sleva! Dell laserová drátová myš MS3220 titanově šedá Zobrazit větší

187286

Nový produkt

Přehled
Myš Dell Laser Wired Mouse MS3220 umožňuje vysoce přesné ovládání počítače. Díky snadno přístupným předvolbám DPI můžete jednoduše ovládat několik obrazovek, ať už jde o 4K obrazovky s citlivostí 3 200 DPI nebo obrazovky s nižším rozlišením a mno

Více informací

20 ks

Skladem

630 Kč s DPH

-9%

693 Kč s DPH

Přehled
Myš Dell Laser Wired Mouse MS3220 umožňuje vysoce přesné ovládání počítače. Díky snadno přístupným předvolbám DPI můžete jednoduše ovládat několik obrazovek, ať už jde o 4K obrazovky s citlivostí 3 200 DPI nebo obrazovky s nižším rozlišením a mnohem nižší citlivostí.

Vlastnosti
Typ zařízení: Myš
Barva: Šedá (Titan gray)
Technologie propojení: Kabelové
Rozhraní: USB 2.0
Technologie detekce pohybu: Laser
Počet tlačítek: 5
Rozlišení pohybu: 3200 dpi
Vlastnosti: Rolovací kolečko
Požadovaný operační systém: Linux, Android, Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Rozměry (ŠxHxV): 6.29 cm x 11.53 cm x 3.89 cm
Váha: 98 g

Vysoká přesnost
Pracujte rychleji a chytřeji s laserovou myší Dell MS3220. Citlivost 3200 DPI vám umožňuje plynulou a snadnou navigaci napříč 4K monitory s vysokým rozlišením. Jediným kliknutím na přepínací tlačítko můžete během několika okamžiků upravit své preferované předvolené DPI.

Rychlý přístup
Dvě tlačítka zástupců vám umožní snadno se pohybovat tam a zpět rychle přes webové stránky. Nebo můžete tato tlačítka zástupců naprogramovat podle vašich preferovaných příkazů nebo aplikací.

Jednoduchá správa
Správce periferií Dell vám umožní pohodlně přizpůsobit a spravovat vaše klávesnice a myši. U laserové myši Dell Laser můžete snadno programovat zkratky, získat stav připojení a nejnovější aktualizace firmwaru.

Všestranný design
Díky symetrickému designu je skvělý pro leváky i praváky. To umožňuje snadné nasazení v celé organizaci.

Nejlepší na počítačích Dell
Důsledné testování zajišťuje, že tato myš je navržena tak, aby dokonale fungovala se systémy Dell. Snadno zapojte a hrajte si bez potíží s nastavením.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: