Mikrofony

Nejprodávanější produkty

Slevy

Energy Sistem Headphones Microphone 1 (odpojitelný mikrofon 3,5mm jack)

Sleva! Energy Sistem Headphones Microphone 1 (odpojitelný mikrofon 3,5mm jack) Zobrazit větší

113448

Nový produkt

Všestranné příslušenství pro konferenční hovory. Přemění jakákoliv sluchátka s odpojitelným kabelem na vysoce kvalitní headset. Čistá a zřetelná komunikace. Nízké zkreslení (-47,6 dB) při vyšší hlasitosti (-39 dB). K tomu na kabelu vestavěný ovladač hlasi

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

Datum dostupnosti: 2024-06-14

579 Kč s DPH

-9%

636 Kč s DPH

Všestranné příslušenství pro konferenční hovory. Přemění jakákoliv sluchátka s odpojitelným kabelem na vysoce kvalitní headset. Čistá a zřetelná komunikace. Nízké zkreslení (-47,6 dB) při vyšší hlasitosti (-39 dB). K tomu na kabelu vestavěný ovladač hlasitosti, mikrofonu a přehrávání hudby.

Popis a specifikace
PRO KAŽDÉHO A KAŽDOU PŘÍLEŽITOST
Jednoduše stačí připojit mikrofon ke sluchátkům a ta se rázem promění v kancelářský nebo herní headset. Tento odpojitelný mikrofon je kompabitilní se všemi sluchátky, vybavenými 3,5mm jack konektorem a umožní ti tak snadno komunikovat kvůli práci nebo při hraní odkudkoliv.

ŘEKNI TO HLASITĚ A JASNĚ!
Užij si jasnější zvuk a méně šumu během hovorů a hraní. Tento odpojitelný mikrofon dává sbohem zkreslení zvuku díky vyšší kvalitě a citlivosti, komunikovat zřetelně a nahlas tak můžeš kdekoliv a za všech podmínek.

ABSOLUTNÍ KONTROLA
Mikrofon je vybaven ovladačem vestavěným na dvoumetrovém kabelu. Můžeš tak pohodlně ovládat hlasitost, ztlumit mikrofon nebo pozastavit či spustit přehrávání hudby.

SKVĚLÝ PRO PRÁCI I HRY
Flexibilní mikrofon pro maximální pohodlí a všestranné využití při práci i hraní her. Mikrofon lze libovolně polohovat pro zajištění optimální ergonomie v každém okamžiku.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI

Všestranný polohovatelný mikrofon. Křišťálově čist Vestavěný USB audio ovladač na kabelu pro regulaci hlasitosti nebo ztlumení mikrofonu.
Univerzální kompatibilita se všemi sluchátky vybavenými 3,5mm jack vstupem. Z libovolných sluchátek uděláš komunikační headset.
Ovládej hlasitost, funkci mikrofonu a přehrávání hudby díky ovladači na kabelu.
Kabel o délce 200 cm ti dává absolutní svobodu při komunikaci.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:

MIKROFON
Polohovatelný flexibilní mikrofon
Citlivost: -39 dB ± 3 dB (@1 kHz)
Frekvenční rozsah: 100 Hz - 10 kHz

KABEL
Délka kabelu: 200 cm
Konektor: 3,5mm jack
Ovládání hlasitosti
Ztlumení mikrofonu
Pauza / přehrávání hudby (pouze na smartphonech)

27 dalších produktů ve stejné kategorii: