Objektivy s pevným ohniskem

Nejprodávanější produkty

Panasonic H-HS043E-K - Lumix G 1,7/42,5 Power OIS

Sleva! Panasonic H-HS043E-K - Lumix G 1,7/42,5 Power OIS Zobrazit větší

533868

Nový produkt

Vysokorychlostní objektiv F1.7 nabízí krásný efekt bokeh, se kterým pořídíte ještě působivější a kreativnější snímky. Společně se středně telefotografickou ohniskovou vzdáleností 42,5 mm (ekvivalent pro fotoaparát o rozměru 35 mm: 85 mm) je tento objektiv

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

Datum dostupnosti: 2024-03-30

11 527 Kč s DPH

-9%

12 667 Kč s DPH

Vysokorychlostní objektiv F1.7 nabízí krásný efekt bokeh, se kterým pořídíte ještě působivější a kreativnější snímky. Společně se středně telefotografickou ohniskovou vzdáleností 42,5 mm (ekvivalent pro fotoaparát o rozměru 35 mm: 85 mm) je tento objektiv ideální pro portréty s bohatým stereoskopickým efektem. Používá univerzální ohniskovou vzdálenost 0,31 m, kterou využijete na snímky zblízka v životní velikosti, například při focení jídla.
Je kompatibilní s pohonem snímače při max. 240 snímcích/s*, a umožňuje tak maximálně využít fotoaparáty s vysokorychlostním AF. Vnitřní systém pohonu ostření a motor pro krokování pro plynulý a tichý provoz lze společně s vysokorychlostním a maximálně přesným systémem kontrastního AF použít pro fotografování i záznam videa. *Výkon pohonu snímače se liší v závislosti na fotoaparátu.
Kvůli nízké hloubce ostrosti, která je u objektivů s velkou clonou jedinečná, má i sebemenší roztřesení ruky za následek rozostření. Funkce POWER O.I.S. (Optický stabilizátor obrazu) však efektivně kompenzuje nejen malé a rychlé, ale také velké a pomalé pohyby, a zajišťuje tak vysoce čisté snímky i v málo osvětlených podmínkách, například v noci nebo v interiéru.
Nový systém objektivu se skládá z 10 prvků v osmi skupinách a využívá asférickou čočku. Asférická čočka potlačuje sférickou aberaci a zkreslení. Prvky objektivu s více povrchovými vrstvami minimalizují zdvojení a přesvětlení, a dále tak zlepšují výkon při focení. Zahrnuje špičkový systém vnitřního ostření, který zajišťuje vynikající rozlišení a kontrast od snímků zblízka po nekonečno. Díky sedmi lamelám má clona zaoblený tvar, jehož výsledkem je nádherně plynulý efekt v nezaostřených oblastech při fotografování s nastavením větší clony.
Vysoce spolehlivé kovové upevnění zajišťuje odolnost pro aktivní využití. Tento ostrý objektiv v kovovém designu se svým stylem hodí k fotoaparátům LUMIX G.

20 dalších produktů ve stejné kategorii: