Ochrana napájení 230V

Nejprodávanější produkty

ARMAC Přepěťová ochrana ARC5, 5x zásuvka, FR, vypínač, 1,5m, černá

Sleva! ARMAC Přepěťová ochrana ARC5, 5x zásuvka, FR, vypínač, 1,5m, černá Zobrazit větší

264690

Nový produkt

Armac ARC5
Přepěťová ochrana od společnosti Armac je určena pro počítače, kancelářskou techniku a další domácí elektronické spotřebiče jako jsou televize, videorekordéry, Hi-Fi soustavy apod. Tato ochrana chrání připojené přístroje proti neočekávaným pro

Více informací

10 ks

Skladem

389 Kč s DPH

-9%

427 Kč s DPH

Armac ARC5
Přepěťová ochrana od společnosti Armac je určena pro počítače, kancelářskou techniku a další domácí elektronické spotřebiče jako jsou televize, videorekordéry, Hi-Fi soustavy apod. Tato ochrana chrání připojené přístroje proti neočekávaným proudovým a napěťovým rázům, šířících se po elektrických vodičích.

-přepěťová ochrana s vypínačem
-5x zásuvka pro dostatečné množství spotřebičů
-kvalitní zpracování

Za jakých situací přepěťovou ochranu oceníte
Všeobecně rozšířeným faktem bývá, že přepěťová ochrana je nejvíce zapotřebí při bouřkách, kdy hrozí nebezpečí úderu bleskem a následné šíření vzniklého přepětí po elektrickém vedení. Armac ARC5 však vaše spotřebiče ochrání i od přepětí vzniklého od špatně zapojeného, nebo rozbitého přístroje. O ochranu se postará 10 ampérový jistič, který zajistí včasné odpojení přístrojů od elektrické sítě.

Jaké přístroje a kolik můžete připojit
Přepěťová ochrana je vybavena pěti klasickými zásuvkami s kolíkem. Díky tomu budete moci připojit dostatečné množství domácích spotřebičů, jako jsou počítače, notebooky, kancelářská technika a nejrůznější další elektrospotřebiče.

Klíčové vlastnosti
Přepěťová ochrana Armac ARC5 s vypínačem vhodná pro ochranu domácích elektrických spotřebičů a kancelářské techniky, 5x chráněná klasická zásuvka, ochranný jistič 10 A, délka kabelu 1,5 metru. Rozměry 290 x 50 x 45 mm, hmotnost 415,5 g.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: