Osobní váhy

Nejprodávanější produkty

Slevy

UMAX Smart Scale US20M

Sleva! UMAX Smart Scale US20M Zobrazit větší

2120023

Nový produkt

UMAX Smart Scale US20M je chytrá váha nové generace, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. Smart Scale analyzuje tělesné složení až 6 různých parametrů jako hmotnost, tělesný tuk, objem vody, BMI, met

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

621 Kč s DPH

-9%

682 Kč s DPH

UMAX Smart Scale US20M je chytrá váha nové generace, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. Smart Scale analyzuje tělesné složení až 6 různých parametrů jako hmotnost, tělesný tuk, objem vody, BMI, metabolický věk nebo BMR a měří tyto parametry prostřednictvím bioelektrické impedanční analýzy (BIA). Váha je propojena bezdtrátově (Bluetooth) se skvělou mobilní aplikací v češtině, což umožňuje kontrolovat naměřená data, která potřebujete k převzetí kontroly nad Vaší kondicí. Patentovaný systém měření a kvalitní použité materiály zajišťují dlouhodobou vysokou přesnost měření.

Sledujte své tělo - 6 tělesných parametrů
Hmotnost
Tělesný tuk
Objem vody
Metabolický věk
BMR
BMI

Skvělá aplikace v češtině
Mobilní aplikace pro iOS a Android je kompletně v češtine a zajišťuje nejen aktuální výsledky měření, ale také jejich historii. Při vážení jsou výsledky bezdrátově přeneseny do aplikace. Data jsou zálohována pod Vaším účtem v cloudu, čímž je zaručeno, že o ně nepřijdete.

Měřte celou rodinu a sledujte i své přátele
V aplikaci můžete jednoduše přidat další členy rodiny a jejich data jsou jim přiřazena.
Podle váhy aplikace rozpozná, komu tělesné údaje patří. Můžete také pozvat své přátele pomocí emailu a sledovat tak v aplikaci jeho tělesné parametry. Stejně tak Váš přítel uvidí Vaše výsledky na mobilním telefonu.

Specifikace:

Rozměry: 260x260x23 mm
Hmotnost: 1 kg
Baterie: 3 x 1,5V AAA
Rozsah měření: 0,2 – 150 kg
Standardní odchylka: 50g
Bezdrátový přenos: Bluetooth 4.0
Mobilní aplikace: Feelfit Health Fitness Tool v češtině

13 dalších produktů ve stejné kategorii: