SC - SC

Nejprodávanější produkty

Slevy

OPTIX SC/UPC-SC/UPC patchcord arm. bílý 9/125 1m 3mm B3 LSZH simplex

Sleva! OPTIX SC/UPC-SC/UPC patchcord arm. bílý 9/125 1m 3mm B3 LSZH simplex Zobrazit větší

433535

Nový produkt

Optický patchcord (jumper kabel) je standardní nebo na míru vyrobený propojovací optický kabel, zakončený na obou stranách optickými konektory. Patchcordy se používají k propojení zařízení uvnitř rozvaděče, nebo k připojení aktivních prvků k optické trase

Více informací

Není skladem - momentálně nelze objednat.

89 Kč s DPH

-9%

98 Kč s DPH

Optický patchcord (jumper kabel) je standardní nebo na míru vyrobený propojovací optický kabel, zakončený na obou stranách optickými konektory. Patchcordy se používají k propojení zařízení uvnitř rozvaděče, nebo k připojení aktivních prvků k optické trase zakončené v rozvaděči. Patchcordy bývají zpravidla duplexní (2x vlákno, 4x konektor), na přání lze dodat i kabely simplexní (1x vlákno, 2x konektor) pro jedno-vláknové xWDM aplikace.

Konektory E2000, SC a LC jsou pak v duplexním provedení spojeny sponou - ta je rozebíratelná a umožňuje tak rozdělení duplexního patchcordu na dva simplexní (nelze pouze u odolné varianty HEAVY DUPLEX). Uvedené patchcordy jsou pouze úzkým výběrem ze sortimentu. Dále jsme schopni patchcordy dodat s konektory E2000, ST, SC, LC, FC, MTRJ, VF-45.

Typ vlákna:

SM, 9/125, OS2, G.657A1

Konektory:

SC-SC

Broušení:

UPC-UPC

Barva:

Žlutá

Armorování:

NE

Plášť:

LSZH

Průměr:

3mm

Délka:

1m

Provedení:

Simplex

Skladovací a provozní teplota: -40 až +70°C

29 dalších produktů ve stejné kategorii: