USB flash disky

Nejprodávanější produkty

Slevy

VERBATIM Store 'n' Go PinStripe 16GB USB 2.0 černá

Sleva! VERBATIM Store 'n' Go PinStripe 16GB USB 2.0 černá Zobrazit větší

481174

Nový produkt

Černá jednotka Store 'n' Go PinStripe USB 16GB

Jelikož je porty USB vybaven téměř každý počítač a již jsou jimi vybavena také auta, přehrávače disků DVD a multimediální přehrávače, televizory, fotorámečky a další zařízení, jednotky USB jsou v současnos

Více informací

24 ks

Skladem

188 Kč s DPH

-9%

207 Kč s DPH

Jelikož je porty USB vybaven téměř každý počítač a již jsou jimi vybavena také auta, přehrávače disků DVD a multimediální přehrávače, televizory, fotorámečky a další zařízení, jednotky USB jsou v současnosti považovány za důležité příslušenství.

Jednotka Store 'n' Go PinStripe USB od společnosti Verbatim disponuje funkcí vysunutí a zasunutí konektoru USB, který je tak chráněn, pokud není používán, a nepotřebuje samostatný kryt, který se snadno ztrácí. Každá jednotka PinStripe USB je dodávána se zkušební verzí softwaru pro ochranu pomocí hesla od společnosti EasyLock™.

Jednotka PinStripe USB je lehká, její kryt je opatřen proužkovaným designem a je k dispozici v různých barvách a s různými funkcemi.* Jedná se o perfektní řešení úložiště pro každého.

* Je k dispozici v kapacitě od 2 do 32 GB (pouze černá) a v pěti zářivých kovových barvách: slunečně žlutá, eukalyptově zelená, jasně růžová, karibská modř a sopečně oranžová (všechny 4GB).

Císlo soucásti: 49063
Kapacita: 16GB
Minimální rychlost čtení: 10 MB/s
Minimální rychlost zápisu: 4 MB/s

30 dalších produktů ve stejné kategorii: